Obrazci in vloge

 

 

Potekle vloge

 • Vloge za ocenitev škode na kmetijskih pridelkih, ki jih je prizadela suša 2012
  Občina Veržej sporoča svojim občanom, da bo v skladu z ukrepom Uprave RS za zaščito in reševanje zbirala vloge za ocenitev škode, ki jo je povzročila suša in je nastala na kmetijskih pridelkih.
  Oškodovanci vložijo prijave na predpisanem obrazcu “Ocena škode v tekoči kmetijski proizvodnji na pridelkih, povzročena po naravni nesreči”.
  Vlogo lahko oddate od ponedeljka, 8. oktobra 2012, do petka, 12. oktobra 2012 do 14.00 ure na sedežu Občine Veržej
 • Vloge za ocenitev škode, ki jo je povzročila suša 2013
  Občina Veržej sporoča, da bo v skladu s sklepom Uprave RS za zaščito in reševanje z dne 13. 9. 2013 zbirala vloge za ocenitev škode, ki jo je povzročila suša in je nastala na kmetijskih pridelkih.
  Oškodovanci vložijo prijave na predpisanem obrazcu “Ocena škode v tekoči kmetijski proizvodnji na pridelkih, povzročena po naravni nesreči”.
  Vlogo lahko oddate do ponedeljka, 23. septembra 2013 na sedežu Občine Veržej.
 • Prijava škode, ki so jo povzročile poplave
  Občina Veržej sporoča, da bo v skladu s sklepom Uprave RS za zaščito in reševanje z dne 19. 9. 2014 zbirala vloge za ocenitev škode, ki so jo povzročile poplave in je nastala na stavbah in kmetijskih zemljiščih.V primeru poškodovanih stavb  zaradi poplav oškodovanci vložijo prijave na predpisanem obrazcu. “Ocena delne škode na stavbah, povzročene po naravni nesreči”.V primeru, da je kmetijsko zemljišče poškodovano zaradi plazov ali vodne erozije, lahko oškodovanci vložijo obrazec “Ocena škode na kmetijskih zemljiščih in gozdovih, povzročene po naravni nesreči”.Vloge se lahko oddajo najpozneje do torka, 7. oktobra 2014 na sedežu Občine Veržej.Vse dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki (02) 58-44-480. Kontaktna oseba je Vesna Legen.
  Obrazec 1
  Obrazec 4

 

Skip to content