MojaObčina.si Veržej

Občina Veržej si prizadeva za čim večjo in redno obveščenost svojih občank in občanov, pri čemer se zaveda pomena sodelovanja z vami. Različne lokalne organizacije in posamezniki ste tisti, ki pomembno prispevate k pisanemu dogajanju v vašem kraju, zato se je vaša občina odločila za uporabo spletnega medijskega portala MojaObčina.si. Portal je namenjen tako Občini Veržej kot tudi vsem občankam in občanom Veržeja, da objavljajo svoje vsebine na enem skupnem prostoru

MojaObčina.si Veržej – Vsak je soustvarjalec lokalnega utripa v Občini Veržej

Da je to prostor za vse ustvarjalce, ki skrbijo za pestrost in povezovanje v občini, je velika prednost, saj tako v javnost pridejo tudi tiste novice in dogodki, ki dajejo občini poseben čar in ki bi sicer lahko ostali prezrti! S pomočjo MojaObčina.si Veržej lahko tudi vi delite vaše ideje in se povežete s sokrajani! Vabljeni torej najprej k registraciji oziroma k prijavi, če ste registracijo že opravili, nato pa napišite novico ali napovejte dogodek, ki se bo kmalu zgodil!

Ravno številčnost avtorjev zagotavlja raznolikost tako vsebin kot tudi zvrsti novic, saj na portalu najdete zanimive intervjuje, (foto)reportaže, komentarje, video in avdio posnetke in druge priljubljene vsebine, ki se običajno iščejo v Veržeju.

Vse vsebine iz Veržej na enem mestu in v vašem e-poštnem nabiralniku

Na MojaObčina.si Veržej lahko spremljate aktualne novice in prihajajoče dogodke v Veržeju, pobrskate pa lahko tudi po

V Občini Veržej vsak petek izhajajo e-novice, ki vsebujejo najbolj brane novice preteklega tedna, koledar prihajajočih dogodkov in vremensko napoved za Veržej.

Pomembnejšim in pozitivnim objavam v Veržeju portal MojaObčina.si nameni tudi več pozornosti. Objavi jih na občinsko Facebook stran, jih vključi v tedenske e-novice in jih izpostavi v druge občine, saj jih na ta način približa še večjemu občinstvu!

Pridružite se priljubljenemu portalu Občine Veržej in postanite tudi vi soustvarjalec/ka vsebin iz občine Veržej!

Ste danes že preverili, kaj je novega v Veržeju?

Skip to content